3 things

Kom ganska nyss hem från jobbet och sitter och myser med en kopp te. Jag har blivit en tedrickare här faktiskt, jag har aldrig riktigt tyckt om det men nu har jag helt ändrat åsikt. Det är ju supergott och smidigt om man inte vill bli pigg såhär sent av kaffe. Hela huset sover vilket är lite trist men så är det när man är den enda som jobbar kväll (då och då). Men man får mysa själv helt enkelt!

Sitter även och kikar på lite ytliga saker på internet (en av mina favoritsysselsättningar haha), och tänkte lista tre saker som jag vill ha just nu:

                              


Beige/brunt nagellack. Har sett många tjejer som har handlat på Kiwi som har haft nagellack i den bruna färgskalan, och det är sjukt fint, särskilt nu till hösten. Ett från Chanel (det i mitten!) hade inte varit helt fel, men jag vet att Isadora har några bra budgetalternativ som jag ska spana in.
                                
Two-fingers ring från Friis & company. Älskar, älskar ÄLSKAR den! Har var insnöad på fjädrar ett bra tag nu, och det verkar inte vilja släppa..

                          

Väska från Topshop. Hello perfection! Jag köper faktiskt mycket hellre massa väskor än skor, så har det alltid varit och kommer nog alltid att vara. Och just precis en sådan här vill jag ha i höst, lite portföljaktig och galet fin.

Nu är det snart dags för mig också att sova, ska på en arbetsintervju imorgon, på ett café! Jag blev skitglad när dom ringde idag så jag hoppas det går bra. Och idag var jag faktiskt på ännu en intervju, på en mataffär där Hanna precis sagt upp sig. Hoppas att det också gick bra, så får vi se hur allting blir. Hade varit så himla skönt att ha en heltidsanställning någonstans, men så länge får jag vara glad över att jag trivs så bra här och har Kiwi åtminstone! puss 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0