Dagens irritationsmoment...

.. är helt klart klassikern "neeej inte tillbaka dit igen". Alltså, när man är inne på en blogg och så ska man klicka sig vidare till nästa sida, då man är på sidan två. Men istället för att komma till sidan tre, så hamnar man tillbaka på den första sidan, där man redan har läst alla inlägg. Hur många gånger per dag (eller ska jag säga per blogg?) händer inte detta?

  

Jag vet inte varför, men jag tycker att detta med senare och tidigare är sjukt ologiskt, blir inte det lite same same but different liksom? Kaka på kaka? Eller är det bara jag som inte riktigt tänker när man sitter och slösurfar? 

Ett annat liknande exempel är Elin Klings blogg, där jag-gud-vet-hur-många-gånger tryckt på sista och tänkt att det blir nästa. Knapparna sitter ju helt bananas.Vad kommer vi fram till av detta inlägget? Jo, att jag borde sluta läsa så fruktansvärt mycket bloggar!

Om vi ska ta dagens riktiga irritationsmoment så tar en galet tjurig kund på jobbet ändå priset. Hon tvingade mig att göra en ny sandwich då ett litet jävla SALLADSBLAD från hennes macka råkade nudda rostbiffen på hennes mans sandwich som låg brevid. "MEH! JAG ÄR MINSANN VEGETERIAN!!!" Oh my.

Dags att sova. Imorgon väntar shopping och fest. Måste ju vara utvilad! puss

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0