Ledig dag

Hello people! Idag har jag varit ledig vilket ju alltid är skönt, men när alla andra jobbar och jag så lätt bli rastlös måste man sysselsätta sig, haha. Började dagen med två avsnitt av Gossip Girl, har börjat kolla från allra första början eftersom det var så längesedan. Hade nästan helt och hållet glömt bort hur bra det faktiskt är!Efter en slapp förmiddag var det dags att komma igång, med hjälp av lite träning. Hängde på Hannisen igårkväll till ett gym och blev medlem där, så nu jävlar! Körde alltså idag igen och det gick rätt bra. Lite ovan bara att träna på gym själv (eller på gym överhuvudtaget), men man kommer väl in i det antar jag.Sedan stack jag hem en stund, åt lite lunch och tvättade mm. Därefter var planen att åka ut till Helsfyr och Baker Hansen där Felicia jobbar. MEN (det finns alltid en med) så är jag ju världens tidsoptimist, plus att jag inte trodde att Felicias jobb stängde redan halv sex - så jag lyckades komma dit efter att hon hade stängt, haha. Jag var dock välkommen ändå, och fick till och med lite fika av sötisen. Tack!Mmmmmm...

Nu blir det ett till avsnitt av Gossip, och sedan ska jag sova. Imorgon börjar jag redan klockan sju, och så vill jag vara pigg för min familj kommer som sagt. Åh va kul det ska bli! Slänger snart upp en dagens outfit förresten, det var alldeles för längesedan. PussAll black

Det var inte helt lätt att hitta någonstans i lägenheten där man kunde ta okej bilder på outfiten, och ingen var hemma nu som kunde hjälpa mig. Men lite ser ni väl? Det blev svart från topp till tå idag, och skinn blandat med stickade plagg. Har på mig leggings från Monki, jacka från Cubus trend edition, stickad tröja från Monki, halsduk från Sisters, ring från Gina Tricot.

Kom på att jag har varit så dålig nu i höst på att visa mina outfits och inköp (vilket till stor del beror på att jag knappt shoppar alls...), så att jag till och med har missat att visat min älskade fårskinnsjacka som ni alltså får se nu. Köpte den för kanske en och en halv månad sedan, och använder den flitigt. Satt i kassan på Kiwi då en kund hade på sig den, och jag var tvungen att fråga var den var köpt. Dagen därpå åkte jag in till stan på kvällen och kunde inte låta bli att köpa den. Gillar detaljerna, så som dragkedjorna på ärmarna och de tydliga sömmarna.


Dagens...

...längtan: Till torsdag! Då kommer nämligen min underbara och älskade familj hit. Trots att det bara var några veckor sedan jag var hemma och träffade dem ska det bli så mysigt att umgås med dom här, och visa hur jag har det. Ett stort plus är dessutom att vi ska bo på hotell tillsammans! Sköna sängar, hotellfrukost, lyx - u name it! Må onsdag och torsdag förmiddag gå snabbt, haha.Fick reda på först idag att systeryster också hakar på, vilket inte var tanken från början. Blev helt överlycklig! Bilden här ovanför är förresten en av mina absoluta favoritbilder, hela den är bara så söt. Mysig på alla sätt och vis liksom. Doglas får däremot stanna hemma med farmor, men det är nog bäst så. Han är inte helt van vid storstadsmiljöer, eller stadsmiljöer över huvud taget haha.. Dessutom är i princip alla hundar här i Oslo antingen minismå eller jättestora, det finns inga mellanting som käre Dogge. Det är faktiskt sant!

...saknad:
En ordentlig dusch (-anordning)! Munstycket till vår dusch satt oroväckande löst när jag kom hit för över två månader sedan, och en vacker höstdag var det plötsligt helt väck. Nu duschar vi därmed alltså med en slang. Behöver jag ens säga något mer? Lika sjukt som det låter. Jag som älskar långa och riktigt, riktigt varma duschar speciellt på vintern får lite panik av detta. Imorgon ska dessutom vattnet stängas av en stund meddelade hyresvärden för några timmar sedan. Jippi.Den man älskar

Läser en bra bok just nu som jag fick skickad till mig i namnsdagspresent av mami och pappsen (ja, namnsdagar är en big deal i vår släkt, haha!). Den man älskar heter den, och är precis så som bra chicklit ska vara - lätt att komma in i, fängslande och underhållande. Och jag älskar den! Plöjt igenom över halva på några få dagar, vilket är bra för att vara mig som nästan aldrig läser annars. Ett litet boktips alltså.

Idag börjar jag inte förrän tre, ska stänga på jobbet. Ganska skönt ändå faktiskt, man hinner göra lite saker innan åtminstone. Jag har sprungit även idag och nu ska jag snart göra lite lunch. Någon som har något bra mattips? Har lite kyckling kvar som jag tog med hemifrån, så det får nog bli något med det. Ge förslag u guys!

Och svar ja, jag ser ut exakt som på bilden när jag läser. Vad trodde ni?RSS 2.0