Avskedsmiddag

Hej! Jag ska snart sova, men innan dess tänkte jag bara visa lite bilder från ikväll då jag har varit på avskedsmiddag hos Emma. På tisdag natt åker hon nämligen till LA för att plugga där i obestämd tid (antagligen minst ett år). Det är galet vad jag kommer att sakna henne, men jag är säker på att hon kommer få det hur bra/galet/roligt som helst! Kvällen blev i alla fall riktigt mysig och trevlig, och faktiskt inte allt för sorglig då jag kommer hinna träffa henne igen innan hon åker. Hur som helst, här kommer som sagt lite foton:Gabbi, Hanna och foten.Haha, jag fångade ögonblicket!

Vi bjöds på riktigt god mat; kycklingspett, tzatziki, god sallad mm.Sanna och Malin med solen i ögonenEmelieJag och Emma, båda två var tvugna att vrida på huvudet rejält när det var dags för foto - annars såg vi flintis ut, haha..

Till Emma hade vi gjort ett fotoalbum fyllt med massa minnen, och sedan även en liten påse med "nödvändiga" grejer inför hennes flytt.Carro och Jessica!

Nej, nu måste jag verkligen sova. Ska upp och jobba imorgon, i och för sig börjar jag halv tolv men det kan behövas en hel del sömn inatt efter denna helgen. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0