Vardagsbetraktelser från matvarukassan

Man hinner tänka väldigt mycket när man sitter i en kassa i en mataffär åtta timmar en tisdag. Idag har jag funderat på...

...hur många som mumlar extremt mycket, eller knappt svarar eller pratar alls. Typ när jag frågar "vill du ha en påse?" får man till svar "mhmsdglf...". Man bara que..? Jaha, men då chansar jag och slänger dit en påse. Då blir man utskälld och får till svar (när dom helt plötsligt kan prata) "Jag sa faktiskt att jag INTE ville ha en påse!!!". Nähä, men säg det LITE tydligare, säger (läs:tänker) jag då. En gång gick det till och med så långt att kunden i fråga tvingade mig göra en retur på EN lite jävla påse, värd 70 öre. Vilket gjorde att jag blev tvungen att tillkalla chefen med returkortet osv. Herregud.

...hur jobbigt det är när det kommer en snygging, och jag sitter där i mina Kiwi-kläder. Illgrön från topp till tå, that´s me. inklusive crocsen. Ingen mer kommentar behövs va?

...hur kul det var den gången en småbarnspappa kom in, såg sjukt sliten ut och hade två skrikande barn med sig. Han köpte cirka 20 blöjpaket och... en jävla massa kondomer! Hahaha..

...hur sjukt mycket färdig-pizza norrmännen köper. Det är helt galet, minst varann kund köper en eller flera, jag skämtar inte!


Kommentarer
Postat av: linnea

åååh matilda, jag älskar och saknar dig! hihi

2010-09-16 @ 08:58:01
Postat av: MATILDA

linnea: ååååh linnet, jag älskar att sakna dig med! eller nä, jag saknar att älska dig med!

haha skojjar, men seriöst.. du är saknad och älskad min käre fisk! jag vill skypa, säg när du kan :)

2010-09-18 @ 00:28:35
URL: http://smottis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0