14:e septemberDå jag var på väg hem från stan för någon timma sedan (där jag äntligen tog tag i att gå till banken och skaffa norskt bankkonto) kändes det verkligen höstigt. Lite lagom kyligt i luften, och fina löv på marken. Så jag kollade på mobilen vilket datum det är idag, har blivit helt veckovill här, och såg att det snart är en månad sedan vi åkte hit för att söka jobb. Tiden går snabbt, redan hösten 2010 liksom? Hur som helst så är jag vanligtvis inget stort fan av hösten, men i år ska den bli bra har jag bestämt.

Förresten så har Ellen bett om lite bilder härifrån, på lägenheten och området där vi bor och så. Och Ellens önskan = min lag. Haha! Lägenheten är dock som vanligt ett enda stort kaos, och just nu kände jag inte heller direkt för att gå runt och plåta i min ensamhet här på Sköyen (med norskt ö egentligen, men hur fan får man in det?). Men jag tänkte bjuda på några bilder som jag tog i lägenheten nyss, på två saker jag gillar:Klädstången (som hänger över där vi sover), som jag faktiskt tycker är bra. Skönt att kunna se sina kläder lite mer när man ska välja än när dom är intryckta i lådor. Och nu ser man ju dom direkt när man öppnar ögonen på morgonen, haha..Sedan tycker jag även om att vi har en öppen spis, trots att vi ännu inte har använt den. Det ska det bli ändring på, tänk vad mysigt till vintern!Och här kommer ett foto åtminstone där ni ser lite av området runt om kring där vi bor. Det enda jag inte tycker om med att bo här just nu är att dom håller på att bygga om överallt och det borras ner i marken så det är ett jävla bonkande KONSTANT.

Snart ska jag till jobbet, hade sovmorgon idag och jobbar fyra till halv tolv. Lite skönt ändå, efter att jag gick upp halv fem igår morse. Det var verkligen som att gå upp mitt i natta... Ha en fin dag! puss

Kommentarer
Postat av: ellen

Vad fint ni har de! Men måste ju se de på riktigt också:) Jag tänker slutet av oktober?

2010-09-21 @ 11:39:59
Postat av: lovisa

snygga bilder!

2010-09-21 @ 12:28:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0