"Titta mamma! Där är en jättebebis!"

Bild snodd från Hannahjärtat.

Hur illa är det egentligen om man på allvar funderar på att införskaffa sig i en såkallad "onepiece"? Inte så bra va? Jag och Hanna bestämde oss för att prova en varsin idag när vi gick på stan, och jag som skrattade ihjäl mig åt "sparkdräkten för vuxna" första gången jag såg den (andra och tredje gången med för den delen...) kunde inte hjälpa att tycka om den lite. Men bara lite, lite liksom. Ha den till att mysa runt i hemma bara, och om jag tvingar alla mina roomies till att köpa dom (jag har en förjävla bra övertalningsförmåga, just wait and see) så slipper jag känna mig lika..ehum..ja hur man nu än känner sig i en sparkdräkt..?

Nu ska ni få lite onödig information på det; här i Oslo finns det en hel affär som BARA säljer onepiece-dräkter. Och en tjej som jobbade på Bikbok i Jönköping sa faktiskt att det är här i Norge dom är som populärast, och då särskilt bland killar. Man bara WHAT?!


Kommentarer
Postat av: Gabriella

asså jag tycker fan om den , hade seriöst kunnat köpa en sån :O...

2010-09-08 @ 21:48:49
Postat av: MATILDA

Gabriella: ja men eller hur, man kan inte låta bli att bli sugen! köp en du med så kan vi mysa i dom tillsammans sen <3

2010-09-08 @ 23:15:22
URL: http://smottis.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag också :D puss

2010-09-09 @ 13:24:29
Postat av: Gabriella

Haha ja men jag o hanna pratade ju om att köpa en sådan:-)hihi en liten parentes, det är asgött att jag har fri surf till den 30onde ;-) så kan uppdatera mig på jobbet med:-)

2010-09-10 @ 12:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0