Som ett brev på posten

Hej och förlåt. Jag vet, jag har varit urkass på att uppdatera denna veckan.. Har mest flängt runt här i Oslo känns det som, sökt jobb och jobbat. Inte mycket ledig tid, och dessutom känns det lite trist att hela tiden behöva sno de andras datorer. Min är i alla fall klar på reparation nu, skulle hämtat ut den idag men dom ringde från jobbet och jag ska jobba tre till nio idag.. Lite surt eftersom tacos och hemmafest (en inflyttningsfest hos några norrmän, spännande!) är planerna för kvällen, men jag får helt enkelt haka på när jag kommer hem. Ska bli kul!!

Hur som helst, gick nyss ut till brevlådan för att kolla om jag hade fått någon spännande post, och minsann så fanns det ett brev till mig där. Det var mina gulliga föräldrar som hade postat ett par glasögon jag beställde från Smarteyes precis innan jag flyttade hit, och som jag har gått och väntat på hela veckan, haha.. Dessutom fick jag en påse godis, yay! Och en röstsedel, inte riktgt lika kul för jag ärligt talat inte alls insatt inom polítiken. Men jag ska läsa på lite och rösta ändå hade jag tänkt..Vad kan det vara..?Nämen titta, ett par glasögon och godis! Glasögonen visar jag i ett senare inlägg..

Nu ska jag gå och handla lite mat. Vi hörs, nu ska jag komma igen med bloggningen så kika in här lite mer igen allihopa. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0