Lite snabb update:

Jobbat idag på BIT, och jag gillar det fortfarande. Det är lite som ett träningspass och man blir verkligen slut av det, men kul är det. Brandövning i shoppingcentret direkt på morgonen förresten, fick lite flashbacks till skoltiden. Ni vet när man mitt i vintern tingades gå ut utan att få ta på sig jacka eller något, i 15 minusgrader? Stå där och praktiskt taget frysa arslet av sig i en evighet. Detta efter att läraren dessutom "råkat" avslöja att det bara är övning. Thanks a lot för den förkyldningen, liksom.

Fredagskvällen har spenderats på IKEA med Felicia, William och Becka, där vi köpte tallrikar (vi har nu olika färger på allt så vi vet vem som är skyldig om något är odiskat.. haha, smart va?) och lite annat smått och gott. Förresten åkte vi IKEA-bussen dit, gratis och smidigt. Där blev även fredagsmiddagen intagen, pizza-slice och korv. Vi lever lyxlivet, oh yeah..
 
Nu måste jag lägga mig, imorgon väntar cirka 13 timmars jobb. Galet, men jag får väl lite skylla mig själv. Först BIT 5 timmar och sedan Kiwi.

Godnatt! 

Kommentarer
Postat av: Gabriella isaksson

Haha ni e la galna ni, uppdatera varje dag! Läser hela tiden hihihihi

2010-09-11 @ 20:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0