Bagare Hansson, oktoberfest & kaffe

Okej, då kör vi. Tänkte dra en uppdatering om mitt liv här. I lördags var jag ledig och glad. Det vankades shopping och fest. Eller ja, det där med shoppingen sket sig. Jag var praktiskt tagen tvungen att hitta kläder till kvällen då jag skulle på Byportens senterfest (köpcentrat där jag jobbar), men hittade absolut ingenting i någon affär som skulle passa. Varför är det så att när man verkligen måste ha nya kläder är det tillfället då man inte känner för någonting överhuvudtaget? Efter att jag och Becka hade sprungit runt i massa affärer gav vi upp och åkte istället ut till fiket i Hellsfyr där Felicia jobbar och satt och myste med god fika och kaffe.


Felicia på Baker Hansen, eller Bagare Hansson som Becka kallade det när vi var här första gången, haha!

Stressade hem, och efter lite rotning i mina roomies garderober hittade jag en outfit som skulle fungera. Det stod på inbjudan till festen att man skulle vara klädd "casual blått och vitt", men det struntade jag blanka fan i. Fick bli Felicias fina gråa kjol, och blåa naglar till.

Sedan blev det förfest med alla superhärliga BIT-tjejer (och killar, två för att vara exakt) i omklädningsrummet på Byporten, haha.. Därefter begav vi oss till lokalen där festen skulle vara, och fick reda på att temat var tysk oktoberfest. Vi fick riktigt snygga tyrolerhattar där det stod namn på, jag vara Trixie under kvällen. Maten som följde temat var dock inte min smak, äcklig köttkorv och grejer. Sedan följde även underhållningen under kvällen temat, det var tex. en joddlare där och sjöng. Höll verkligen på att skratta ihjäl mig, det var helt sjukt! Men när klockan närmade sig halv ett var vi några stycken som stack vidare ut då det inte var något vidare drag på festen, och hamnade på en kareokebar där vi dansade. Åh, vilka underbara jobbarkompisar jag har måste jag bara säga, det var superkul att umgås lite mer med dem!


Tyvärr glömde jag min kamera hemma, men tog en liten bild som blev riktigt suddig med min mobil. Här har ni Stine, mig och Anna! Jag hade förresten den där himla låten i huvudet hela kvällen "...jag borde köpa mig en tyrolerhatt, bara därför att locka fram ett skratt" Irriterande.

Jag jobbade i söndags, men var faktiskt inte allt för trött efter lördagskvällen. Men det hade varit lite svårt att gå upp halv fem/halv sex dagarna efter, det erkänner jag. Var sjukt sliten igårkväll,  men nu känner jag mig rätt pigg eftersom jag är ledig idag och kunde sova lite längre. Jag säger bara thank god för kaffe!


Det har fått bli en typ tre stora kaffe från jobbet om dagen hittills denna veckan..


Nu ska jag fixa lite här hemma, städa och tvätta. Inte så kul, men det måste göras. Sedan blir det en runda på stan där jag ska försöka få min norska mobil att fungera (jag vet, pinsamt sent men det har krånglat...). puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0