Jag har dött och hamnat i busshimlen


Fresh bild.. eller inte! Varför ser mat alltid så vansinnigt äcklig ut på bild? Mitt livs stora fråga, definivit.

Just nu sitter jag på bussen hem mot kära Sverige, och lyssnar klyshigt nog på just låten Sverige med Kent. Ska hem över helgen och hälsa på alla nära och kära, och det ska bli så himla kul. Har verkligen saknat dem, så det ska bli så mysigt så jag vet inte vad! Är helt överlycklig!

Hur som helst, jag åker på en bus 4 you-buss och funderar över varför jag aldrig valt att resa med dem innan. Supersköna säten, internet, elluttag och framför allt SPACE FÖR BENEN! Jag sitter alltid helt snett och dör lite lätt av plåga, men nu bara njuter jag. Halleluja!

Har precis avnjutit en sallad och en Brämhults från mitt jobb förresten (bilden), galet gott. Lite jobbigt bara att aiolin därifrån ska vara så jäkla god att man i princip måste ta den till den marinerade kycklingen, för nu stinker jag vitlök. Stackars mina medresenärer. Är dessutom riktigt trött efter flera tidiga morgonar i rad, och nio timmars jobb idag, men om jag skulle sova skulle jag störa alla andra här ännu mer. Är nämligen lite täppt så snarkar tydligen som en gammal gubbe, hehe.. Becka numera med öronproppar och Axel hörde ända in till sitt rum. Ajdå.

Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av min bussresa innan jag måste byta buss i Götet till Swebus. Och sedan ska jag njuta av en helg hemma i Jönköping. Yay! Vi hörs. puss

Kommentarer
Postat av: Gabriella

WIIIE, <3

2010-10-14 @ 21:49:33
Postat av: linnea

Du är efterlängtad! :D

2010-10-15 @ 09:04:16
Postat av: linnea

matilda, nu är din uppdatering bara för dålig!

2010-10-18 @ 21:05:22
URL: http://fiskliv.blogg.se/
Postat av: linnea

MATILDA FOR FAAEN! UPPDATERA NU! !! ! ! ! ! ! ! ! ANNARS KOMMER JAG TILL NORGE OCH SLÅR DIG!!!!!!!

2010-10-20 @ 18:57:35
URL: http://fiskliv.blogg.se/
Postat av: ellen

Du suger verkligen åsneballe på att uppdatera. Skäms!

2010-10-22 @ 07:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0