Tidigare idag på Chili thai:

Jag: -Dags för efterrätt nu eller? Och kaffe?
Ellen: - Ja glass kan vi äta, men inte kaffe för det är roligare om man tar kaffe och kaka efteråt så blir det ytterligare ett moment liksom.
Jag: -Skitbra idé!

Vi går och hämtar glass och frukt (eller jag tog bara glassen, varför förstöra med massa frukt? hehe), och ser på samma gång att det inte finns några kakor till kaffet sen.

Ellen (jätteupprörd): VA? Har dom slutat med kakor?! Det var det värsta, det brukar dom ALLTID ha! Och dessutom har dom höjt priset från 79 till 85 kronor, och så TAR DOM BORT KAKORNA!! Nu ska jag fråga vad som har hänt!

Ellen går fram till kassan, där den lilla arga asiatiska kvinnan alltid står (ni i Jönköping vet vem jag menar, jag är lite smårädd för henne om jag ska vara ärlig). När Ellen kommer tillbaka till vårat bord frågar jag vad hon sa..

Ellen: -Hon sa att vi har massa glass och frukt och att DET MINSANN RÄCKER!!!

Man ba, jaha enligt vem? Haha, underbart!


Kommentarer
Postat av: linnea

Jag kommer ihåg när det kostade 69! Haha, fast den asiatiska kvinnan gillar mig. Men jag är lite rädd för henne ändå, hon pratar alltid så länge, typ berättar allt om sina döttrar. Men btw, smotti, det här är alltså anledningen till att du dissar vår max-plan? (NÄR SKA VI ÄTA SUSHI???)

2010-08-06 @ 23:50:40
Postat av: Emma

hahaha alltså jag garvade högt när jag läste detta! hahahhaha gud vad jag saknar er era kaffedrickande sötnosar

2010-08-08 @ 19:36:11
URL: http://emmamartenssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0