Sanningen om burkcolan

                     

Jag skulle kunna berätta om hela min dag. Jag skulle kunna berätta om hela min dag ganska detaljerat, och några småroliga saker som har hänt. Som på jobbet t.ex. när jag frågade en kund på ena sidan av affären om den ville ha hjälp, och får svar från en kund på den andra sidan att "Nej tack det är lugnt, jag kikar bara lite". Jag skulle kunna berätta om den lite smått pinsamma tystanden som uppstod.

Eller så skulle jag kunna berätta om att jag och Linnea äntligen tog oss i kragen och gick och käkade sushi till lunch, något som vi har pratat om i minst ett års tid (vi är nämligen dom enda i vår umgängeskrets som inte rynkar på näsan och säger "fiffan va äckligt, rå fisk").

Jag skulle kunna berätta om att jag att jag, Becka och Gabbi hade planer på att gå ut och äta, men till slut blev det som alltid en fika. Jag skulle även kunna tillägga att Gabbi, utan att ha tagit någon kontakt med mig skickade ett sms där hon skrev att jag skulle plocka upp henne för hon var på väg ner till stan nu, och att hennes mobil strax skulle dö. Jag skulle kunna berätta att jag då försökte att ringa upp henne och säga att jag satt och åt och inte skulle kunna komma iväg förrän om minst en halvtimma, men då hade hennes mobil redan dött. Jag skulle kunna berätta att vi har alltid dom sjukaste samtalsämnena när vi fikar..

Men.

Jag kände att allt detta nog skulle tråka ut er lite, så jag väljer att berätta något lite mer intressant...

...som att; Visste ni att burkcola (alltså coca-cola på burk) innehåller mer socker, och därmed mer kalorier, än vanlig cola på flaska? Helt sinnes, jag vet! Jag som är gravt cola-beroende (måste sluta!) fick en liten chock när jag fick reda på detta. Eller snarare en aha-upplevelse, för jag har länge undrat varför burkcola är mycket godare på något sätt.

Så nu vet ni. Sanningen om burkcolan.


Kommentarer
Postat av: sjukt

sjukt! visste de va ngt me burkkolan för den va godare, tack!

2010-08-11 @ 02:26:38
Postat av: linnea

Älskar din blogg! Och älskar att vi var så duktiga igår och så coola hehe

2010-08-11 @ 14:32:48
Postat av: becka

sanningen som var en lögn! detta stämmer inte matilda. Kollade upp detta häromdagnen och vi har haft fel. ska visa när vi ses :O

2010-08-11 @ 15:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0