NewsNu är det så gott som bestämt. Nästa vecka åker jag och den här damen på fotot iväg med händerna fullproppade med CV:n till Oslo. Där ska vi söka jobb i några dagar, och hoppas att någon nappar. Hem igen, förhoppningsvis en vecka i något varmt land, och därefter tillbaka till Oslo och börja livet där, för några månader. ÅH detta ska bli så spännande. Och lyssna här.. Vi ska bo i en lägenhet med Hanna, Axel och Felicia, hur bra kan det bli liksom?! Can´t wait.

Det känns väldigt bra måste jag säga. Jag behöver en förändring nu, är inte särskilt motivierad till att vara kvar här hemma och jobba.. Då känns det bättre att slita i Norge och få mer pengar. Dessutom har jag något att spara till, nämligen min, Gabbi och Beckas mega-resa (som vi kallar den). Gud vad spännande detta ska bli!

Kommentarer
Postat av: Emma

Men what?? skojjar duu? gud vad off jag kanner mig, helt borta fran all kontakt. vad kul!! hur krm det sig ni bestamt er nu helt plotsligt? suger jonkoping sa mkt? haha. ja akte ju for bara 2 veckor sen typ haha, ni ar snabba ni:D

2010-08-12 @ 08:49:42
URL: http://emmamartenssons.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Emma: haha här tas det snabba beslut ja ;) nej men det kändes rätt helt enkelt, lite spännande sådär, och mer money-making, haha.. och kul! snackade med hanna som bor där, och så bestämde jag mig, och becka blev sugen också. och det löste sig med lägenhet så smidigt så då var det ingen tvekan!

2010-08-12 @ 19:08:47
URL: http://smottis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0