Hang in there

Jag har jobbat (börjat sju tre dagar i rad, det tar på ens krafter vill jag lova), och åkt på en liten förkylning så jag har inte varit jättepigg plus att datorn är tusen gånger mer sjuk än mig, därav lite kass uppdatering... Snyft, jag vet inte vad jag ska ta mig till med den där maskinen alltså. Tur att det finns fem andra datorer i huset åtminstone, haha! Idag mår jag dock bättre och har till och med varit ute och sprungit i Vigelandsparken, som ligger jättenära där vi bor. Fast tillräckligt långt bort för att jag skulle springa fel hit och dit, och den var tillräckligt stor för att jag skulle virra bort mig. Sjukt hur man kan ha så dåligt lokalsinne, vi har ändå gått där innan.

Ikväll har det varit en riktigt mysig kväll med alla här,  med några The Hills-avsnitt och allmänt mys. Det är det bästa med att bo här. Vi börjar redan tagga utgång på lördag förresten, det ska bli sjukt kul att gå ut här!!

Hur som helst, imorgon är jag ledig så då är planen att jag ska passa på att gå lite på stan och dregla på massvis med fina kläder (och blogga, därav rubriken). Lär bli aningen jobbigt när man inte ska shoppa, men kul att kolla runt lite. Oslo är världens näst dyraste stad (galet!), och shoppingen på topp känns det som, hur mycket bra affärer som helst överallt. Bara hem från jobbet, vilket innebär en promenad på typ tio minuter hann jag se ungefär tre fina klädesplagg jag skulle kunna döda för, haha. Bland annat en fårskinnsjacka som jag inte ens vågade kolla priset på..

Well well, nu har jag babblat klart för ikväll. Puss och godnatt kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0