First day

Just nu sitter jag och slappar, efter min första arbetsdag på Kiwi. Det känns bra, jag tror att jag kommer trivas där! Fick sitta i kassan i princip hela dagen, och visst, jag var tvungen att fråga om rätt mycket men jag tror man lär sig snabbt och tiden gick ganska fort. Det blir nog bra! Började klockan sju imorse, vilket jag inte var särskilt van vid, haha.. Det gör jag även andra dagar nu denna veckan. Jäkla tur att jag har så nära till jobbet i alla fall! Och det är rätt najs att sluta redan klockan tre, särskilt när det är så fint väder som idag och det bara är att gå hem och sola på vår balkong.

Hur som helst, resan upp igår gick bra den också. Jag hade med mig min dator denna gången som sällskap, då jag förra gången såg att det fanns elluttag på bussen (jag har världens sämsta batteri). Självklart fanns inte det på den bussen jag tog från Göteborg till Oslo, men jag tog fram datorn ändå. Hade det riktigt mysigt men typ godis, dator, musik mm. i typ... EN MINUT fram till att datorn stänger av sig.. Dessutom fällde hon framför mig sätet så jag fick ännu mindre plats för mina ben än jag brukar få (min rygg är typ alltid död för jag tvingas sitta så snett på bussar, haha).

Well well, datorn verkar har pajat totalt kan jag ju berätta också. Försökte få igång den här hemma igår men den vill inte starta ordentligt. Min mamma och pappa försökte bokstavligt talat blåsa lite mer liv i den i förrgår och jag tror att dom snarare blåste sönder den. Fan fan fan, men det är ju mig och tekniska saker vi pratar om.. Tror knappt någon är förvånad. Men alla bilder och allt, snyft.. Någon som vet vad man kan testa för att få igång den? Tänkte göra lite mer försök nu att återuppleva den. pussKommentarer
Postat av: linnea

lämna in den och få ett nytt batteri? Tror det går på garantin (:

2010-08-24 @ 16:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0